Förhindra håravfall med hårtransplantation

Har du börjat bli kal på huvudet? Eller syns mittbenan för mycket? Om du är missnöjd med ditt hår är en hårtransplantation med fue-metoden den bästa lösningen.

Hur du uppfattar dig själv har stor inverkan på ditt liv. Håret och frisyren är bland det första som andra människor ser. Både män och kvinnor kan få problem med tunn hårväxt. Om det är något som besvärar dig bör du överväga att göra en hårtransplantation. Lifetime Clinic använder den skonsamma fue-metoden som innebär att hårsäckar från nacken transplanteras till det området som saknar hår. Inga fula ärr och håren som växer är riktiga hår och ser normala ut. Gör din hårtransplanation hos Lifetime Clinic och ge dig själv en gåva som räcker livet ut.

Gör en hårtransplantation

Idag har det blivit vanligt att göra hårtransplantationer och liknande ingrepp för att känna sig mer nöjd med sitt utseende. Det handlar inte om att vara ytlig, utan om att vilja leva ett bra liv. Sanningen är att utseendet har en viss inverkan på hur du uppfattas som individ. För många kan också skonsamma ingrepp som en hårtransplantation eller att fixa tänderna göra stor skillnad i det sociala livet. Eftersom många kontakter görs online blir det första intrycket viktigt till exempel för att dejta och hitta kärleken, få nya vänner, intressant jobb och bostad.

Än viktigare är din självkänsla. Om du går omkring och tänker på ditt hår, eller brist på hår, tar det upp onödig tid av ditt liv. Tänk att kunna gå upp på morgonen, titta dig i spegeln, borsta och styla håret och känna dig snygg. Det är också roligt att ha så pass mycket hår att du kan skapa en frisyr och ha olika stilar på håret. Håret ramar också in ansiktet. Ditt ansikte och ditt hår hör ihop. Ju mer hår du har, desto finare inramning.

Fördelar med fue-metoden

Lifetime Clinic är världsledande på fue-metoden. Många kliniker utför strip-metoden som innebär att kirurgen med en skalpell skär bort en stor hudremsa med hårsäckar från nacken. Så gör inte Lifetime Clinic: med ett mycket litet verktyg tar de hårsäck för hårsäck från din nacke och låter det bli ditt nya hår på framhuvudet, eller där du saknar hår. Ingreppet är minimalt och du slipper fula ärr. Du riskerar inte heller att tappa känseln i nacken som med strip-metoden. Fördelarna med fue-metoden är:

  • litet ingrepp
  • inga ärr
  • håret blir naturligt och fint

Den fungerar både för att fixa höga vik, få mer hårbena och om du håller på att tappa hår mitt på huvudet.

För att kunna göra en hårtransplantation måste du vara 18 år. En hårtransplantation är inte heller en quick fix, utan en långsiktig lösning som håller. Det tar upp till ett år innan du verkligen ser resultatet då hårsäckar växer i cykler. På de kala ställena på huvudet kommer nytt hår från riktiga hårsäckar att växa ut och det tar tid. Fue-metoden passar dig som vill ha ett snyggt hår för resten av livet. Hälsa och skönhet med ett naturligt resultat tar alltid lång tid, men det är det värt.