shopping dag med kompisar

En perfekt dag: Så gör vi shoppingdagar

Inget slår en perfekt shoppingdag. För vissa är det chansen att bläddra bland klädställen och hitta den perfekta outfiten. För andra är det känslan av att gå vilse i en oändlig labyrint av böcker och oändliga rader av secondhand-fynd.

Detaljhandelsterapi har funnits i årtionden: jag älskar tanken på att jag kan gå in i en butik och gå därifrån med något nytt att lägga till min garderob eller heminredning. Och även om det finns många ställen att shoppa på i hela världen, vilket skulle vara ditt perfekta ställe? Det är vad det här inlägget handlar om!

Schema:

Starta tidigt

Börja med en bra frukost. Du börjar dagen på ett bra sätt och med positiv energi! Dessutom: Inga långa köer! Ingen gillar att stå i köer. Lämna butiken utan att det känns som om det har gått flera timmar sedan du kom in! Vänlig personal! Alla vill ha vänliga människor omkring sig, oavsett om de handlar heminredning eller kläder. Ett leende räcker långt!

Klä dig på ett praktiskt sätt

Det är inte alla som känner sig bekväma i klackar (eller andra skor), så bär kläder som får dig att känna att du kan gå runt hela dagen. Dessutom: Glöm inte solskydd, speciellt om du kommer vara utomhus.

Ta pauser & ta med dig snacks

Shopping kan vara tröttsamt, så ta pauser då och då! Och glöm inte att packa med lite snacks om du skulle bli hungrig.

Ta med en vän

Det är alltid roligare att handla tillsammans med någon annan! Då har du inte bara någon att prata med, utan också någon som kan hjälpa dig att bära dina väskor. Dessutom kan ni hjälpa varandra med stilråd, men också saker som budget och att inte köpa saker som är onödiga.

När du handlar nästa gång ska du se till att prova mina tips. Med dessa tips garanterar jag att du kommer att ha en perfekt dag och att du kommer att få med dig några nya saker som du kan lägga till i din garderob eller heminredning.